Eläkeläisjäsenyys

Nauti jäseneduista eläkepäivilläsi!

Esimerkiksi If Vahinkovakuutusyhtiön vakuutusetujen vakuutusedut ovat voimassa sen vuoden loppuun saakka, kun jäsen täyttää 68 vuotta. Tämän jälkeen If tarjoaa liiton jäsenille jatkovakuutuksen erittäin edullisesti.
 

Moni jäsen haluaa eläkkeelläkin hyödyntää suosittuja jäsentarjouksia ja muita etuja.

Eläkeläisjäsenen palvelumaksulla saat Veroväki-lehden kotiin kannettuna neljä kertaa vuodessa, jäsenkalenterin ja jäsenkortin, joka toimii vakuutuskorttina. Jäsenkortilla saat myös monia hyviä alennuksia. Tutustu alennuksiin sivujemme Palvelut ja edut -osiossa.

Eläkeläisen palvelumaksu on 72 euroa vuodessa. Palvelumaksu maksetaan liiton jäsenpalvelun lähettämillä erillisillä tilisiirtolomakkeella. Eläkeläisjäsenen jäsenmaksuvelvollisuus ja palvelumaksun kattamat edut päättyvät sen vuoden lopussa, kun jäsen täyttää 68 vuotta. 

Ilmoita eläkkeelle jäämisestä

Mikäli olet jäämässä eläkkeelle, mutta haluat säilyttää jäsenyytesi Verovirkailijain Liitossa, ilmoita asiasta jäsentietojen muutoslomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen verovltoimisto(at)verovl.fi. 

Huomioithan, että liiton ja työttömyyskassan jäsenyydet ovat erilliset, joten eläkeläisjäseneksi siirtyminen ei automaattisesti poista työttömyyskassan jäsenyyttä. Jäsenen pitää mainita työttömyyskassasta eroamisesta erikseen eläkeläisjäseneksi siirryttäessä.