Opiskelijajäsenyys

Opiskelijajäsenyys kannattaa!

Opiskelijajäsenenä kuulut liiton erityisjäsenmaksun piiriin ja näin ollen maksat alennettua jäsenmaksua. Olet kuitenkin oikeutettu kaikkiin liiton etuihin edunvalvonnasta ja vakuutuksista erilaisiin alennuksiin. Tutustu liiton jäsenetuihin tarkemmin täällä

Vuonna 2017 Verovirkailijain Liiton jäsenyhdistykseen liittyneet jäsenet saavat lisäksi kampanjaetuna 50 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. 

Kiinnostuitko?

Liittymällä Verovirkailijain Liittoon voit rauhallisin mielin keskittyä työhösi. Muista, että me olemme olemassa sinua varten ja voit milloin tahansa kääntyä puoleemme. 

Verovirkailijain Liiton luottamusmiehen ja muiden toimijoiden yhteystiedot löytyvät liiton nettisivuilta. Löydät myös paljon lisämateriaalia ja sähköisen asioinnin sisäisiltä jäsensivuiltamme. 

Jäsenyys kannattaa säilyttää, vaikka opinnot kutsuisivatkin

Moni opiskelija toteaa, että Verohallinto on hyvä työpaikka, jonne on mukava palata. Jäsenyys kannattaa jättää voimaan, sillä saat edut myös opiskelijajäsenenä.

Näin toimit saadaksesi opiskelijajäsenyyden

Kun määräaikainen työsuhteesi päättyy ja jatkat opintojasi, ilmoitat vain jäsenlajin muuttumisesta opiskelijajäseneksi sähköisellä muutoslomakkeella. Näin jäsenetusi jatkuvat kuuden euron kuukausimaksua vastaan.

Kun myöhemmin palaat takaisin työelämään, vaihdat jäsenyyslajia opiskelijajäsenestä maksavaksi jäseneksi ilmoittamalla asiasta työnantajalle. Näin jäsenmaksusi peritään kätevästi suoraan palkasta.

Liity jäseneksi sähköisesti!

Verovirkailijain Liiton jäseneksi liittyminen käy helposti ja vaivattomasti sähköisellä liittymislomakkeella. Voit liittyä jäseneksi myös täyttämällä paperisen valtakirjalomakkeen.

Yhdistysten jäsensihteerit ja liiton luottamusmiehet auttavat sinua tarvittaessa lomakkeen täyttämisessä. Heiltä voit muutenkin kysyä kaikista liiton ja jäsenyhdistysten toimintaan liittyvistä asioista.


Tervetuloa Verovirkailijain Liiton jäseneksi!