Jäsentietojen muutoslomake 

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa jäsentietojen muutokset, kuten jäsenmaksun suuruuteen vaikuttavan jäsenlajin muuttumisen (esim. äitiysloma, palkaton vapaa, eläkkeelle siirtyminen). Huomaa kuitenkin, että työnantajan vaihtuminen edellyttää työnantajaperinnässä uutta valtakirjaa.

Huom! Varmista, että sinulla on rekisterissä toimiva sähköpostiosoite ja gsm-numero jäsenlajimuutoksen aikana tai eläkkeelle siirtyessäsi. Anna tiedot kaikkiin alla oleviin pakollisiin kenttiin. Mikäli sinulla ei ole käytössäsi sähköpostiosoitetta tai gsm-numeroa, kirjoita kenttiin teksti "ei ole". 

Huom! Tämä ei ole erolomake yhdistyksestä/liitosta. Mikäli haluat erota kokonaan liitosta ja työttömyyskassasta, ilmoita siitä erillisellä, kotisivuiltamme löytyvällä eroilmoituslomakkeella. Jäsensivuille kirjaudutaan sivujen oikeasta yläkulmasta ja käyttäjätunnuksesi on jäsennumerosi. Jos et ole vaihtanut salasanaa, oletussalasana on henkilötunnuksesi alkuosa (kuusi ensimmäistä numeroa muodossa ppkkvv).


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenmaksun muutos

Eläkeläisjäsenyys (Huom. vastaa seuraavaan kahteen kysymykseen vain, mikäli olet jäämässä eläkkeelle)

Eläkkeelle jäädessäsi voit siirtyä Verovirkailijain Liiton eläkeläisjäseneksi. Eläkeläisen palvelumaksu on 72 euroa vuodessa, ja se sisältää kaikki liiton jäsenedut sen vuoden loppuun saakka, kun jäsen täyttää 68 vuotta.

Huomioithan, että liiton ja työttömyyskassan jäsenyydet ovat erilliset, joten eläkeläisjäseneksi siirtyminen ei automaattisesti poista työttömyyskassan jäsenyyttä. Jäsenen pitää mainita työttömyyskassasta eroamisesta erikseen muutoksia tehtäessä.______________________Muutoksen alkaminen ja päättyminen 


 

Lähettämällä lomakkeen vahvistat tietosuojakäytäntömme. Tarvittaessa voit tarkistaa rekisteriselosteemme osoitteessa www.verovl.fi/verovl/tietosuoja/rekisteriseloste.