Upeasti varustellussa Chaletissa kelpaa majoittua

Lomahuoneisto on valmistunut 2014 keväällä ja se on ostettu kalustettuna sisältäen täydelliset keittiövarustukset sekä kaikki yleisimmät kodinkoneet, mukaan lukien pyykinpesukone. Myös liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät vuokraan. Lisäksi rakennuksesta löytyy välinehuoltotila suksien huoltotelineineen ja vesipisteineen.


Keittiö

Yleistä tietoa vuokrakohteesta

Lomahuoneistoa (65 m2) vuokrataan pääasiassa työssäkäyvien jäsenten virkistyskäyttöön. Huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja vuodesohva, ja majoittujien maksimimäärä on 4 aikuista ja 2 lasta. VeroVL on hankkinut vuokralaisten käyttöön kaksi sporttipassia, jotka löydät eteisen kaapin oven sisäpuolelta naulasta. Sporttipassiin kuuluvat edut näet täältä. Huoneiston vuokraan sisältyy myös loppusiivous.                                           

Pyörä_mustaElokuusta alkaen sinulla on mukava mahdollisuus tutustua Vierumäen laajaan ympäristöön myös pyöräillen, sillä chalettiin on ostettu kaksi Turussa valmistettua Madison Budapest -merkkistä, 3-vaihteista polkupyörää. Löydät punaisen ja mustan pyörän ulkovälinevarastosta, ja pyörien avaimet sekä pyöräilykypärät puolestaan eteisen kaapista.


Pelisäännöt

Jotta yhteinen omaisuutemme pysyy pitkään siistinä ja priimakunnossa, on tärkeää, että kukin osaltamme pidämme siitä hyvää huolta. Näin on mukavaa tulla aina uudestaan viihtymään ja nauttimaan Vierumäen luonnosta ja alueen monipuolisista palveluista.

Huomioithan siis seuraavat asiat huoneistoa käyttäessäsi:

  • Lemmikkien tuominen huoneistoon ei ole sallittua.
  • Tupakointi huoneistossa tai parvekkeella on kielletty koko kiinteistössä. Olethan varovainen kynttilöiden kanssa, niitä ei saa jättää huoneistoon palamaan vartioimatta.
  • Kun lomasi päättyy, vie roskat, tyhjät pullot ja purkit sekä lehdet ulos pihalla sijaitseviin keräilyastioihin.
  • Pese astiat ja tyhjennä tiskikone.
  • Tarkista, että sporttipassit (2 kpl) ja muut avaimet ovat eteisen kaapin oven sisäpuolella naulassa
  • TV-tason hyllyltä löydät Vierumäki Chalets -pikakäyttöohjeen, josta saat tietoa koneista ja laitteista.
  • Huolehdithan siitä, että palautat sekä pyörät että kaikki pyöräilyvälineet ja avaimet käytön jälkeen samaan paikkaan.  Muista myös aina lukita pyörä, lyhyeksikin aikaa!

Makuuhuone

Saapuminen ja pysäköinti

VeroVL:n lomakohde, Vierumäki Chalets 4, sijaitsee Vierumäen Urheiluopiston alueella, Vierumäki Resort Hotelia vastapäätä, osoitteessa Cookentie 7, 19120 Vierumäki.

Avaimet noudetaan hotellin yhteydessä toimivasta Vierumäki Chaletsin vastaanotosta. Avainta hakiessasi valmistaudu näyttämään jäsenkorttisi tai henkilöllisyystodistuksesi.

Katso ohessa oleva kartta Chaletsin autopaikoista. Huom! Parkkialueen puomi avautuu avainkortilla, jonka saat kirjautumisen yhteydessä. 

Autopaikat

VierumäkiCh4_outside_summer_muokattu2