Yhdistysten lomanviettopaikat 

Sisä-Suomen Verovirkailijat ry:n lomaosake Joutsassa 

Sisä-Suomen Verovirkailijat ry:n lomaosake sijaitsee Joutsassa. Lomaosake on kaikkien Verovirkailijain Liiton jäsenten varattavissa. Kun lomaosake on vapaana, on se myös muiden Verovirkailijain Liiton jäsenyhdistysten jäsenistön käytössä tietyin edellytyksin.

Lomaosakkeessa on yöpymispaikat kuudelle (kaksi vuodetta, kaksi vuodesohvaa ja kaksi retkivuodetta). Osakkeessa on pienoiskeittiö, jossa on erillinen uuni, mikro, kahvinkeitin ja astioita.

Joutsa - Sisä-Suomen Verovirkailijat ry


Etelä-Suomen Veroammattilaiset ProVero ry:n lomaosakkeet

Joutsassa, Punkaharjulla ja Pyhätunturilla sijaitsevat lomaosakkeet ovat VeroVL:n jäsenten käytössä muina kuin sesonkiaikoina sekä äkkilähtökohtaisesti sesonkiaikoina silloin, kun yhdistyksen omia käyttäjiä ei ole. Sesonkiajat ovat joulun ja uudenvuoden viikot, hiihtolomaviikko, pääsiäisviikko ja kesäkuukaudet (kesä-elokuu). Sesonkiaikoina Joutsan ja Punkaharjun lomakohteita vuokrataan muille kuin Etelä-Suomen Veroammattilaiset ProVero ry:n jäsenille kahta (2) viikkoa ja Pyhätunturia kuukautta (1 kk) ennen haluttua ajankohtaa.  

Joutsan lomaosake on rivitalohuoneisto, joka sijaitsee Rantasipi Joutsenlammen lomakylpylän alueella. Huoneistossa on olohuone, keittonurkkaus, kaksi makuuhuonetta ja sähkösauna, yhteensä 60 m2.

Tiedustelut ja varaukset:
Kaija Salonen, puhelimitse 029 512 6252, tai sähköpostitse kaija.h.salonen(at)vero.fi (Huomaa h nimien välissä.).