LomaOnni

Suosittu LomaOnni on vastaus lomatoiveisiisi silloin, kun haluat itse päättää, missä ja milloin vietät lomasi, yksin tai perheen parissa. Verovirkailijain Liitto tarjoaa työikäisille jäsenilleen vuosittain mahdollisuuden voittaa 250 euroa lomarahaa. LomaOnni-tuet arvotaan vuosittain maaliskuussa, ja tuen voittaa 10 onnekasta.

LomaOnni-tuki on voimassa kotimaassa, ja se oikeuttaa yhteen yhtäjaksoiseen lomamatkaan ja on käytettävissä vapaasti valittavana ajankohtana saman vuoden aikana.

Lomatuki maksetaan jälkikäteen tositteita vastaan. Lomatuen voi käyttää esimerkiksi lomakohteiden mökkivuokriin, loma-osakkeisiin ja hotellimajoituksiin. Tositteiksi käyvät kotimaan juna-, bussi- ja lentoliput (eivät pelkät polttoainekuitit) sekä kuitit hotelliasumisesta tai mökkivuokrasta.

Kuka voi osallistua?

LomaOnni-tuki on tarkoitettu työikäisten jäsentemme virkistäytymiseen. Tuen myöntämisperusteena on vähintään kahden vuoden jäsenyys Verovirkailijain Liitossa. Lomatukia myönnetään samalle henkilölle korkeintaan kolmen vuoden välein.

LomaOnni-lomatuki arvotaan seuraavan kerran maaliskuussa 2019.