Vakuutukset 

Verovirkailijain Liiton jäsenet ovat vakuutettuina If vakuutusyhtiössä. Vakuutukset kattavat liittovakuutuksen
sekä vapaa-ajan tapaturma-, matkustaja- ja matkatavaravakuutuksen. Liiton jäsenellä on myös ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Vakuutuksen ottajana on VeroVL ja vakuutusnumero on 201-9291576. 


Vakuutukset ovat jäsenille ilmaisia, ja ne ovat voimassa sen vuoden loppuun saakka, kun jäsen täyttää 68 vuotta. Tämän jälkeen If tarjoaa eläkeläisjäsenillemme alennetun jatkovakuutuksen.

Vakuutuksen ehdot ja korvaussummat:
www.if.fi/verovl

Miten todistat vakuutuksen ja ilmoitat vahingosta?

Jäsenkorttisi toimii vakuutustodistuksenasi. Mikäli et vielä ole saanut uutta jäsenkorttia ja olet lähdössä matkalle, voit ottaa yhteyttä Ifin puhelinpalveluun, p. 010 191 919, saadaksesi todistuksen vakuutuksesta.


Voit myös ottaa yhteyttä Verovirkailijain Liiton toimistoon, verovltoimisto(at)verovl.fi, saadaksesi tilapäisen todistuksen liiton jäsenyydestä muita etuja varten. 

Vahinkoilmoituksen pääset tekemään Ifin sivuilla tai soittamalla Ifin korvauspalvelupuhelimeen, 010 191 818 (ma–pe kello 8.00–18.00). Kun teet vahinkoilmoituksen, muista mainita, että vakuutuksenottaja on VeroVL ja vakuutusnumero on 201-9291576. 

Jäsenenä saat myös vakuutusalennuksia

Yhteistyökumppaninamme If tarjoaa jäsenillemme myös alennuksia muista vakuutuksistaan. Alennuksia saa esim.henkivakuutuksesta sekä muiden perheenjäsenten vakuuttamisesta. Lisätietoja löydät If:n sivuilta.if_blue_rgb jpg