LogoProverory3_nettiin


Etelä-Suomen Veroammattilaiset ProVero ry - Södra Finlands Skatteprofessionella ProSkatt rf

Etelä-Suomen Veroammattilaiset ProVero ry on perustettu kahdessa erässä kolmen Uudenmaan alueella toimineen yhdistyksen yhdistymisen tuloksena. Vuonna 1956 perustetut yhdistykset, Helsingin Veroviraston Virkailijat ry ja Uudenmaan Verovirkailijat ry, yhdistyivät vuonna 2012, ja vuonna 1979 perustettu Verohallituksen Virkailijayhdistys yhdistyi niiden kanssa vuonna 2013.

Verovirkailijain Liiton suurin jäsenyhdistys valvoo paikallisella ja alueellisella tasolla jäsenten etuja tekemällä esityksiä sekä antamalla lausuntoja palkkausta, virkamiehen asemaa ja oikeuksia koskevissa asioissa. Yhdistyksen jäseneksi on oikeutettu pääsemään jokainen Uudenmaan alueella Verohallinnossa työskentelevä henkilö. Yhdistyksessä on runsas tuhat jäsentä, ja eläkeläisjäsenet sisältyvät määrään.

Perustehtäviimme kuuluvat jäsenistön edustaminen työnantajan hankkeissa, luottamusmiestoiminnan tukeminen sekä yhteistyö Verovirkailijain Liiton ja työnantajan kanssa.

Tarjoamme monipuolista ja ajantasaista ammattiyhdistystoimintaa käsittelevää koulutusta jäsenille, luottamusmiehille sekä yhdistyksen toimihenkilöille. Vuosikokouksen yhteydessä tarjoamme osallistujille niin ohjelmaa kuin hyvää ruokaakin. Tuemme jäseniämme Opinto- ja järjestöpäiville osallistumisessa. Tuemme myös jäsenistön osallistumista muuhun liiton ja yhdistyksen järjestämään toimintaan.

Yhdistyksen omistama kiinteistö Heinolan Haukkaniemessä ja lomaosakkeet Joutsassa, Punkaharjulla ja Py-hätunturilla ovat varattavissa jäsenten käyttöön ympäri vuoden.

Jäseneksi pääset täyttämällä Verovirkailijain Liiton liittymislomakkeen

Lisätietoa

Pääkaupunkiseudun verotoimisto, PL 400, 00052 Vero
Lisätietoja kotisivuillamme: http://www.proverory.fi/

Puheenjohtaja
Arto Lamberg, puh. 029 512 3024

Varapuheenjohtaja
Heikki Vilkko, puh. 029 512 2327

Jäsensihteeri 
Niina Backman, puh. 029 512 4109

Tiedottajat 
Yhdistyssihteeri Kaija Salonen, puh. 029 512 6252
Puheenjohtaja Arto Lamberg, puh. 029 512 3024