Savon Verovirkailijat ry

Savon Verovirkailijat ry on yksi vanhimmista Verovirkailijain Liiton jäsenyhdistyksistä. Yhdistyksemme on perustettu vuonna 1947, ja siihen kuuluu noin 200 varsinaista jäsentä ja noin 70 eläkeläisjäsentä. Jäseniämme työskentelee Kuopion verotalossa sekä Iisalmen ja Varkauden toimipisteissä. Yhdistyksemme tarkoituksena on toimia ammatillisena järjestönä jäsenten yhteisten etujen edistämiseksi yhteistyössä Verovirkailijain Liitto ry:n kanssa. Yhdistyksemme jäseniksi ovat tervetulleita kaikki Verohallinnossa Savon alueella työskentelevät henkilöt.
 
Yhdistyksemme tukee Opinto- ja järjestöpäiville sekä liittokokoukseen osallistumista. Vuosikokousten yhteydessä tarjoamme osallistujille ruokailun. Järjestämme jäsenillemme erilaisia virkistystapahtumia, mm. teatteriesityksiä, konsertteja ja retkiä.
 
Yhdistyksen hallitus kokoontuu noin kerran kuukaudessa kesäloma-aikaa lukuun ottamatta. Kokouksissa käsitellään sääntöjen määräämiä asioita sekä muita ajankohtaisia asioita. Myös yhdistyksemme jäsen voi tehdä aloitteita ja ehdotuksia hallitukselle yhdistyksen toimintaan liittyvissä asioissa.
 
Tiedotamme jäsenillemme ajankohtaisista asioista ja tulevista tapahtumista.
 
Jäseneksi pääset täyttämällä Verovirkailijain Liiton liittymislomakkeen.
 
Tule mukaan iloiseen joukkoomme!
 
Lisätietoa:
 
Puheenjohtaja
Kirsi Kekäläinen, puh. 029 513 7013

Jäsensihteeri
Merja Kuusela, puh. 029 513 7149
 
Osoite:
Kuopion verotalo
PL 1094
70111 Kuopio