Skip to Content
Henkilö kirjoittaa kannettavalla tietokoneella.

Tiedot jäsenrekisteriin

Teksti: Tuija Miettinen

Verovirkailijain Liitto pitää jäsenistään jäsenrekisteriä. Jäsenrekisteriin tallennetaan jäsenen yhteystiedot, työpaikka ja maksutapa, kuten jäsen on ne liittyessään ilmoittanut. Jäsenrekisterin tietoja ei anneta ulkopuolisille.

Tässä muistutuksena ”konkareille” ja tietopakettina uudemmille jäsenillemme muutama tärkeä asia

Koska elämäntilanteet muuttuvat, on tärkeää, että pidät tietosi ajantasaisena rekisterissämme. Voit tehdä sen joko eAsioinnin kautta tai ottamalla yhteyttä jäsenpalvelusihteeriin sähköpostilla tai puhelimitse.

Pääset kirjautumaan eAsiointiin jäsennumerollasi, joka toimii käyttäjätunnuksenasi, ja salasanallasi. Ellet ole vielä kirjautunut jäsensivuille kertaakaan, ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasana on syntymäaikasi. Käväise tutkimassa eAsioinnin tietoja ja vaihda vasta käynnin jälkeen salasanasi. Näin tunnuksesi tallentuvat järjestelmään oikein. (Toim. huom. tämän kappaleen tiedot eivät pidä enää paikkaansa syyskuun 2023 jälkeen.)

Emme saa tietoja työnantajaltasi

Vuorottelu-, vanhempainvapaa, pitkä palkaton sairausloma, opiskelun aloitus, työsuhteen päättyminen tai työsuhteen vaihdos, kuntoutustuki ja eläkkeelle siirtyminen ovat tilanteita, joissa olet yleensä oikeutettu erityisjäsenmaksuun. Ilmoitathan niistä siis hyvissä ajoin.

Muistathan ilmoittaa myös paluustasi takaisin työelämään tai alkuperäisen suunnitelmasi muutoksesta.

Erityisjäsenmaksu on palkattomalle ajalle. Maksu on käytännössä työttömyyskassan jäsenmaksuosuus, jäsenyytesi ja jäsenetusi liitossa eivät muutu. Sinun täyttyy vain muistaa ilmoittaa muutoksista liittoon.

Liiton jäsenenä kuulut myös Työttömyyskassa Aariaan. Ay-jäsenmaksu sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun. Työelämäsi muutoksissa saatat olla oikeutettu saamaan korvausta työttömyyskassasta.
On siis ensiarvoisen tärkeää, että jäsenmaksusi ovat kunnossa.

Maksamatta jätetyt jäsenmaksut eivät ole eroilmoitus

Eroilmoitus liitosta ja Työttömyyskassa Aariasta on tehtävä liittoon aina joko jäsensivuilta löytyvällä lomakkeella tai sähköpostitse toimistoon. Eroilmoitusta ei voi tehdä takautuvasti ja jäsenyydet voivat päättyä aikaisintaan ilmoitusta seuraavan kuukauden alusta.

Luottamusmies lähelläsi

Liiton luottamusmiehet pyytävät tarvittaessa tiedot oman alueensa jäsenistä. Annettavia tietoja ovat nimi, työpaikka, yksikkö, toimintayksikkö ja sähköpostiosoite. Näin he voivat tavoittaa juuri oikeat jäsenet tiedotusta tai tapahtumakutsua varten.

VeroväkiNyt-tiedotteemme ja lehtemme

Tiedotamme ajankohtaisista asioista ja tulevista jäsentapahtumista VeroväkiNyt-tiedotteissa.
Laajemmat jutut voit lukea joitakin kertoja vuodessa ilmestyvästä verkkolehdestämme.
Mikäli tiedotteita ei odotuksestasi huolimatta ilmesty sähköpostiisi, laita viestiä tai soita, korjataan tilanne.

Jäsenpalvelusihteeri

Jos jokin asia jäsenyydessä pohdituttaa, laita minulle viestiä tai soita.
Minä olen täällä sinua varten ja odotan yhteydenottoasi.

Aurinkoista kevättä toivottaen

Tuija Miettinen
Jäsenpalvelusihteeri

Kirjoittajat

Tuija Miettinen Jäsenpalvelusihteeri