Skip to Content
Käsi piirtää tussilla kirjekuorien kuvia.

Tiedot jäsenrekisteriin

Teksti: Tuija Miettinen

Verovirkailijain Liitto pitää jäsenistään yllä jäsenrekisteriä. Jäsenrekisteriin tallennetaan jäsenen yhteystiedot, työpaikka ja maksutapa, kuten jäsen on ne liittyessään ilmoittanut. Jäsenrekisterin tietoja ei anneta ulkopuolisille.

Koska elämäntilanteet muuttuvat, on tärkeää, että pidät tietosi ajantasaisena rekisterissämme. Voit tehdä sen joko eAsioinnin kautta tai ottamalla yhteyttä jäsenpalvelusihteeriin sähköpostilla tai puhelimitse.

Emme saa tietoja työnantajaltasi

Vuorottelu-, vanhempainvapaa, pitkä palkaton sairausloma, opiskelun aloitus, työsuhteen päättyminen tai työsuhteen vaihdos, kuntoutustuki ja eläkkeelle siirtyminen ovat tilanteita, joissa olet yleensä oikeutettu erityisjäsenmaksuun. Ilmoitathan niistä siis hyvissä ajoin.

Muistathan ilmoittaa myös paluustasi takaisin työelämään.

Erityisjäsenmaksu on palkattomalle ajalle. Maksu on käytännössä työttömyyskassan jäsenmaksuosuus, jäsenyytesi ja jäsenetusi liitossa eivät muutu. Sinun täyttyy vain muistaa ilmoittaa muutoksista liittoon.

Liiton jäsenenä kuulut automaattisesti Työttömyyskassa Aariaan. Ay-jäsenmaksu sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun. Työelämäsi muutoksissa saatat olla oikeutettu saamaan korvausta työttömyyskassasta.

Maksamatta jätetyt jäsenmaksut eivät ole eroilmoitus

Eroilmoitus liitosta ja Työttömyyskassa Aariasta on tehtävä liittoon aina joko jäsensivuilta löytyvällä lomakkeella tai sähköpostitse toimistoon. Eroilmoitusta ei voi tehdä takautuvasti.

Luottamusmies lähelläsi

Liiton luottamusmiehet pyytävät tarvittaessa tiedot oman alueensa jäsenistä. Annettavia tietoja ovat nimi, työpaikka, yksikkö, toimintayksikkö ja sähköpostiosoite. Näin he voivat tavoittaa juuri oikeat jäsenet tiedotusta tai tapahtumakutsua varten.

Jäsenpalvelusihteeri

Minä olen täällä sinua varten ja odotan soittoasi.

Kirjoittajat

Tuija Miettinen Jäsenpalvelusihteeri