Skip to Content

Semesterlägenhet i Vierumäki

I Vierumäki äger Beskattningstjänstemannaförbundet en modern semesterlägenhet Vierumäki Chalets som är avsedd för medlemmarna att använda på fritiden. Semesterlägenheten (65 m2) är möblerad med fullständig köksutrustning och de vanligaste hushållsmaskinerna.

Lägenheten består av två sovrum och en bäddsoffa. Det finns utrymme för högst 4 vuxna och två barn. Det finns två cyklar som får användas. I hyran ingår sänglinne, handdukar och slutstädning.

Kaksi kolmikerroksista lomahuoneistorakennusta. Mäntyjä ja nurmikkoa. Etualalla tie.
Vierumäki Chalets

Bokningar

Bokningskalendern öppnas i Member+-tjänsten för Beskattningstjänstemannaförbundets medlemmar sju månader före början av bokningstidpunkten. För de övriga förbundens medlemmar i Akava öppnas kalendern sex månader på förhand. Ny vecka öppnas för bokning alltid på natten mellan fredag och lördag.

Man måste logga in sig i Member+-tjänsten för att kunna göra bokningar. Om identifikationskod inte finns ännu, så ska man registrera sig. Som eget förbund väljs AVA.

Beskattningstjänstemannaförbundets medlemmar får i Member+-tjänsten en 35 % rabatt på lägenhetens hyra. Rabatten fås endast genom att mata in rabattkoden i samband med bokningen. Det är alltså viktigt att mata in koden. Koden finns under medlemssidan på förbundets webbsida.

Lägenheten hyrts ut veckovis (fre-fre) under högsäsongen och på övriga tider för kortare perioder (må-fre eller fre-må).

Regionpasset

Regionpass för två personer ges gratis åt dem som bokat semesterlägenheten. Regionpasset är i kraft tre dagar åt gången och innehåller följande förmåner:

  • 3 förmånskuponger till gymmet under öppethållningstiderna
  • 3 förmånskuponger till simhallen under öppethållningstiderna
  • 4 kuponger till Active Hour -timmarna (berör inte familje-, eller timmar med specialpris)
Olohuone, jossa on myös keittiötilat. Keittiön kaappeja, hella, sohva ja pieni sohvapöytä.
Vardagsrummet.