Skip to Content

Vierumäen lomahuoneisto

Verovirkailijain Liitolla on moderni lomahuoneisto Heinolan Vierumäellä. Lomakohde, Vierumäki Chalets 4, sijaitsee Suomen Urheiluopiston alueella, Holiday Club Vierumäki -hotellia vastapäätä, osoitteessa Cookentie 7, 19120 Vierumäki.

Huoneisto on valmistunut keväällä 2014. Se on ostettu kalustettuna ja sisältää täydelliset keittiövarustukset sekä kaikki yleisimmät kodinkoneet, mukaan lukien pyykinpesukone. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät vuokraan. Rakennuksessa on välinehuoltotila, jossa on suksien huoltoteline ja vesipiste.

Tutustu tästä huoneistoon

Varaukset

Varaukset tehdään Member+-palvelussa. Varauskalenteri aukeaa VeroVL:n jäsenille seitsemän kuukautta ennen varausajankohdan alkua. Muiden akavalaisten liittojen jäsenille kalenteri aukeaa kuusi kuukautta etukäteen. Uusi viikko avautuu varattavaksi aina perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Jotta varauksia voi tehdä, Member+-palveluun on kirjauduttava tai rekisteröidyttävä, jos tunnuksia ei vielä ole. Rekisteröityessä omaksi liitoksi valitaan AVA.

VeroVL:n jäsenet saavat Member+-palvelussa huoneiston vuokrahinnasta 35 % alennuksen. Alennuksen saa ainoastaan syöttämällä varauksen yhteydessä alennuskoodin. Koodi löytyy liiton jäsensivuilta.

Jos sinulla on kysyttävää varauksista, ota yhteyttä Member+-palvelun asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun tavoitat arkisin kello 9–16 numerosta 040 153 4734. Iltaisin ja viikonloppuisin yhteydenotot sähköpostilla info(ät)memberplus.fi.

Pyörät käytössäsi koko lomailun ajan

Sinulla on mukava mahdollisuus tutustua Vierumäen laajaan ympäristöön myös pyöräillen, sillä huoneistoon on ostettu kaksi Turussa valmistettua Madison Budapest -merkkistä, kolmivaihteista polkupyörää. Löydät punaisen ja mustan pyörän ulkovälinevarastosta ja pyörien avaimet sekä pyöräilykypärät eteisen kaapista. Vierumäeltä voi myös vuokrata maasto- ja fat bike -pyöriä.

Vierumäen ulkoilureitit

Ilmaisia liikuntamahdollisuuksia

Lomahuoneiston vuokraajat saavat 31.12.2023 saakka ilmaiseksi käyttöönsä aluepassin kahdelle henkilölle. Aluepassi on voimassa kolme päivää kerrallaan ja sisältää seuraavat edut: 3 käyttökuponkia kuntosalille, 3 käyttökuponkia uimahallille ja 4 kuponkia Active Hour -tunneille (ei koske perhe-, eikä erikoishintaisia tunteja). Ohjeet aluepassin käyttöön ottamisesta löytyvät lomahuoneistosta.

Tutustu Vierumäen liikuntapalveluihin

Tärkeää tietoa Vierumäelle tulijalle

 • Yleistä tietoa vuokrakohteesta

  Lomahuoneistossa (65 m2) on kaksi makuuhuonetta ja vuodesohva. Majoittujien maksimimäärä on 4 aikuista ja 2 lasta. Huoneiston vuokraan sisältyy loppusiivous.

 • Lisätietoja aluepassista

  Aluepassin käyttöön ottaminen vaatii sovelluksen lataamisen matkapuhelimeen. Passin käyttö on ilmaista, mutta toimiakseen sovellus vaatii maksukortin tietojen syöttämisen sovellukseen. Tarkemmat ohjeet aluepassin käyttöön ottamisesta löytyvät lomahuoneistosta. Apua ja neuvoja saa myös Hotelli Fennadan vastaanotosta.

  Aluepassi on huoneiston vuokraajien käytettävissä 31.12.2023 saakka. Liikuntaedusta luovutaan vuonna 2024.

 • Pelisäännöt

  Jotta yhteinen omaisuutemme pysyy pitkään siistinä ja priimakunnossa, on tärkeää, että kukin osaltamme pidämme siitä hyvää huolta. Näin on mukavaa tulla aina uudestaan viihtymään ja nauttimaan Vierumäen luonnosta ja alueen monipuolisista palveluista.

  Huomioithan seuraavat asiat huoneistoa käyttäessäsi:

  • lemmikkien tuominen huoneistoon ei ole sallittua.
  • Tupakointi huoneistossa tai parvekkeella on kielletty koko kiinteistössä. Olethan varovainen kynttilöiden kanssa, niitä ei saa jättää huoneistoon palamaan vartioimatta.
  • Kun lomasi päättyy, vie roskat, tyhjät pullot ja purkit sekä lehdet ulos pihalla sijaitseviin keräilyastioihin.
  • Pese astiat ja tyhjennä astianpesukone.
  • TV-tason hyllyltä löydät Vierumäki Chalets -pikakäyttöohjeen, josta saat tietoa koneista ja laitteista.
  • Huolehdithan siitä, että palautat sekä pyörät että kaikki pyöräilyvälineet ja avaimet käytön jälkeen samaan paikkaan. Muista myös aina lukita pyörä, lyhyeksikin aikaa!

  Varauksia koskevat A-palveluiden varausehdot.

 • Sijainti

  VeroVL:n lomakohde, Vierumäki Chalets 4, sijaitsee Suomen Urheiluopiston alueella, Holiday Club Vierumäki -hotellia vastapäätä, osoitteessa Cookentie 7, 19120 Vierumäki. Lahteen on Vierumäeltä noin 30 km ja Heinolan keskustaan noin 19 km.

  Aluekartta (Chalets-rakennukset ovat lähellä numeroa 25).

 • Saapuminen julkisilla kulkuneuvoilla

  Lahden paikallisliikenteen busseilla pääsee Vierumäelle sekä Lahden kauppatorilta että matkakeskuksesta. Rautatieasema on osa matkakeskusta, joten asemalta on pysäkille lyhyt matka.

  Lahdesta Vierumäelle kulkee arkisin päiväsaikaan linja 72 ja arki-iltaisin sekä viikonloppuisin linja 73. Vierumäelle pääsee bussilla myös Orimattilasta ja Heinolan keskustasta.

  Linjat ajavat Vierumäen alueella Chalets-rakennusten ohi kulkevaa Urheiluopistontietä. Lahden suunnasta tultaessa pysäkki on Holiday Club Vierumäki -hotellin kohdalla (pysäkin nimi Vierumäki, Suomen Urheiluopisto, numero 189 567). Lahden suuntaan mentäessä pysäkki on Chalets-rakennusten kohdalla (pysäkin nimi Vierumäki, Suomen Urheiluopisto, numero 189 568).

 • Saapuminen omalla autolla

  Omalla autolla Vierumäelle pääsee pohjoisen ja etelän suunnasta muun muassa nelostietä (E75). Vierumäen liittymän numero on 21. Perille on liittymästä noin kuusi kilometriä.

 • Avaimet ja pysäköinti

  Huoneiston avaimet noudetaan Hotelli Fennadasta, jonka osoite on Pihkalantie 3. Avainta hakiessasi valmistaudu näyttämään jäsenkorttisi tai henkilöllisyystodistuksesi. Vastaanoton aukioloajat saat Vierumäen sivuilta.

  Fennadan parkkipaikat on tarkoitettu hotelliasiakkaille. Jos liikut autolla, pysäköi autosi Kaskelan parkkipaikalle tai Fennadan kääntöympyrän reunaan avaintennoudon ajaksi.

  Lomahuoneistojen pysäköintialueen puomi avautuu huoneistoon kirjautumisen yhteydessä saatavalla avainkortilla.

 • Sähköautojen lataus

  Chalets-rakennuksia vastapäätä sijaitsevan Holiday Club Vierumäki -hotellin P2-pysäköintialueella on 22 sähköautojen latauspistettä. Niitä ei voi varata etukäteen. Paikat ovat vapaasti käytössä myös muille kuin hotellin asiakkaille. Lataus maksetaan pysäköintialueen reunalla olevaan maksuautomaattiin, josta löytyvät myös käyttöohjeet.

  Nelostien Vierumäen liittymän vieressä sijaitsevalla Matkakeitaalla on myös sähköauton latauspisteitä.

 • Tietoa Vierumäen palveluista

  Vierumäen alueella on paitsi lukuisia liikuntamahdollisuuksia, myös ravintoloita ja kahvilapalveluita. Lähin kauppa on muutaman kilometrin päässä. Lisätietoja palveluista.

 • Kuvia

  Kaksi kolmikerroksista lomahuoneistorakennusta. Mäntyjä ja nurmikkoa. Etualalla tie.

  Vierumäki Chalets -rakennuksia.

  Lomahuoneistorakennus, jonka vieressä on golf-paviljonki.

  Lomahuoneiston vieressä on Golf-paviljonki.

  Parisänky, vaatekaappi ja kirjoituspöytä.

  Iso makuuhuone.

  Olohuone, jossa on myös keittiötilat. Keittiön kaappeja, hella, sohva ja pieni sohvapöytä.
  Olohuone.
  Lauteet, kiulu ja löylykauha.
  Sauna.
  Parisänky.
  Pienempi makuuhuone.
  Pesukone, suihku ja pesuallas.
  Huoneistossa on myös pesukone.