Skip to Content

The Folks Hotel Konepaja

Verovirkailijain Liiton jäsenet saavat 10 % alennuksen The Folks Hotel Konepajan päivän huonehinnasta. Etu on voimassa 31.12.2024 saakka.

Huonevaraukset tehdään hotellin verkkosivuilla.

Alennuskoodi löytyy jäsensivuilta.

The Folks Hotel Konepaja on avattu vuonna 2020 historialliselle Konepajan alueelle Helsingin Vallilaan osoitteeseen Aleksis Kiven katu 21-23. Hotellissa on 146 viihtyisää huonetta.

Huoneen hintaan sisältyy Wellness-osaston käyttö. Wellness-osastolla on laadukas kuntosali, sauna ja höyrysauna. Hotellivierailla on myös mahdollisuus varata aikoja hierontaan.

Lue lisää.

Hotellin kivijalasta löytyy Albina-ruokaravintola. Ravintolasta on päivittäin saatavana aamiaista. Illallisaika alkaa kello 17.00. Lisäksi viikonloppuisin brunssi.

Lue lisää.

Kulkuyhteydet

Hotellille on Pasilan asemalta noin kilometrin kävelymatka. Perille pääsee asemalta myös muun muassa busseilla 500 ja 510 sekä raitiovaunulla numero 9. Verohallinnon Vallilan toimipaikkaan on matkaa noin 1,1 kilometriä ja hyvät yhteydet julkisilla kulkuneuvoilla.

Hotellin pihassa on pysäköintipaikkoja sekä latauspisteitä sähköautoille, ja niitä voi varata etukäteen käyttöön.

Kuvia

Loft-huone, jossa on parisänky, tiiliseinä ja isot ikkunat.

Loft-huone.

Hotellin vastaanotto. Nojatuoleja, divaani, pieniä, pyöreitä pöytiä, joiden päällä on kukkia maljakossa. Hyllyssä kehystettyjä valokuvia ja keramiikkaa. Nurkassa jalkalamppu. Tiiliseinä. Lattialla suuri matto.

Vastaanotto.

Hotellihuone, jossa on parisänky.

Standard-huone.