Skip to Content

Vierumäen palveluita

Liikuntapalvelut

Vierumäki tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon urheilun ja ulkoilun merkeissä. Alueella on muun muassa uimahalli, kaksi kuntosalia, jäähalli ja sisäjuoksurata. Kauniissa metsämaisemissa voi suunnistaa, hiihtää, pyöräillä tai tutustua luontopolkuun. Ulkona pääsee pelaamaan muun muassa frisbeegolfia ja tennistä sekä sisätiloissa monia erilaisia pallopelejä. Alueella on myös treenimonttu ja mahdollisuus porrasharjoitteluun sekä Flowpark-seikkailupuisto, jossa pääsee kiipeilemään puihin rakennetuilla radoilla.

Vierumäen alueella sijaitsee kaksi 18-reikäistä golfkenttää, Classic ja Cooke, sekä 9-reikäinen Coach-kenttä. Alueella on myös golfin sisäharjoittelumahdollisuus Tennis- ja padelhallilla.

Luontoliikuntakeskuksesta voi vuokrata muun muassa e-fatbike-pyöriä, maastopyöriä ja Jopoja. Kesäaikaan vuokrausvalikoimaan kuuluvat myös inkkarikanootit ja SUP-laudat, talvisin lumikengät ja liukulumikengät. Vuokrattavissa on myös frisbeegolfkiekkoja ja kiintorastikarttoja.

Ruokailu

Vierumäen alueella on ravintoloita ja kahvilapalveluita. Sale-ruokakauppaan on matkaa noin viisi kilometriä ja Matkakeitaan palveluihin kuutisen kilometriä. VeroVL:n lomahuoneiston hyvin varustellussa keittiössä on kaikki tarvittavat välineet ruoanlaittoon.

Lisätietoja Vierumäen palveluista ja urheilulajeista löydät Vierumäen verkkosivuilta.

Metsätie, jossa on pyöräilijä.
Vierumäen maastoissa voi pyöräillä, liikkua jalan ja talviaikaan hiihtää.