Skip to Content

Vakuutukset

Verovirkailijain Liiton jäsenet ovat vakuutettuina If-vakuutusyhtiössä. Vakuutus kattaa Liittovakuutuksen, johon sisältyy vapaa-ajan tapaturmavakuutus, matkustaja- ja matkatavaravakuutukset sekä matkavastuu- ja matkan oikeusturvavakuutus. Liiton jäsenellä on myös ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus, jos hän työskentelee toisen palveluksessa. Vakuutukset ovat jäsenille ilmaisia ja ne ovat voimassa sen vuoden loppuun saakka, jona jäsen täyttää 68 vuotta.

Vakuutusyhtiö Ifin logo. Sana "if..." pallon sisällä.

Vakuutuksen voimassaolon todistaminen

Jäsenkorttisi toimii vakuutustodistuksenasi. Mikäli et vielä ole saanut uutta jäsenkorttia ja olet lähdössä matkalle, voit ottaa yhteyttä Ifin puhelinpalveluun, p. 010 19 19 19, saadaksesi todistuksen vakuutuksesta.

Voit myös ottaa yhteyttä Verovirkailijain Liiton toimistoon, verovltoimisto(at)verovl.fi, saadaksesi tilapäisen todistuksen liiton jäsenyydestä muita etuja varten.

Vakuutusten ehdot ja korvaussummat

Vakuutusehdot löydät Ifin liittovakuutussivun alaosasta, kohdasta ”Liitteet”. Sivulla on tietoa myös korvaussummista.

Korvauksen hakeminen

Voit hakea korvausta liittovakuutuksesta kellonajasta riippumatta. Ifin omilla sivuilla teet helposti ja hetkessä korvaushakemuksen, johon saat päätöksen useimmiten heti. Vahinkoilmoituksen voit tehdä myös puhelimitse, p. 010 19 19 19. Kun teet vahinkoilmoituksen, muista mainita, että vakuutuksenottaja on VeroVL ja vakuutusnumero on 201-9291576.

Jos kyseessä on ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen piiriin kuuluva vahinko, ota ensimmäiseksi yhteys liittoon. Ammatillisen vastuu- ja oikeusturvavakuutuksen numero on 201-9291530.

Alennuksia If Etuohjelmasta

Ifin asiakkaana saat myös alennuksia If Etuohjelmassa hankkimalla esimerkiksi kotivakuutuksen tai auton kaskovakuutuksen. Etuohjelmaan pääset mukaan jo yhdellä vakuutuksella. Edut kasvavat asiakkuutesi mukana. Saat alennusta vakuutusmaksuista joka vakuutuskausi.

Lue lisää.

Jäsenetuna myös muita edullisia vakuutuksia

Liiton jäsenenä voit ottaa Primus-henkivakuutuksen ja Primus-tapaturmavakuutuksen. Saatavana on myös lapsen Primus-tapaturmavakuutus. Primus-vakuutukset ovat liiton jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen tarkoitettuja jäsenetuja. Primus-vakuutuksista vastaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Tutustu Primus-vakuutuksiin.