Skip to Content

Edut ja alennukset

Verovirkailijain Liiton jäsenetuja ovat muun muassa liiton jäsenyyteen sisältyvät vakuutukset sekä alennukset erilaisista tuotteista ja palveluista. Työikäisillä jäsenillä on lisäksi vuosittain mahdollisuus osallistua LomaOnni-arvontaan ja voittaa 200 euroa lomatukea matkailuun kotimaassa. Osa eduista koskee myös liiton jäsenten perheenjäseniä.

Akavalainen jäsenetupalvelu Member+

Palveluun on koottu monipuolinen valikoima akavalaisille suunnattuja etuja. Osa eduista on pysyviä, osa vaihtelee kausittain.

Member+

Synsamin alennukset

Synsamilta -30 % silmälaseista, -25 % aurinkolaseista ja -10 % piilolaseista.

Synsamin alennukset

Muita jäsenetuja

 • Jäsenyyteen sisältyvät vakuutukset

  Verovirkailijain Liiton jäsenet ovat vakuutettuina If-vakuutusyhtiössä. Jäsenyyteen sisältyvään liittovakuutukseen kuuluu muun muassa vapaa-ajan tapaturma-, matkustaja- ja matkatavaravakuutus. Toisen palveluksessa työskentelevillä jäsenillä on lisäksi liiton jäsenyyteen sisältyvä ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus. Lisätietoja vakuutuksista.

  Vakuutusyhtiö Ifin logo. Sana "if..." pallon sisällä.

 • Muut vakuutusedut

  Edulliset Primus-henki- ja tapaturmavakuutukset ovat Verovirkailijain Liiton jäsenille ja heidän perheilleen tarkoitettuja jäsenetuja. Saatavana on myös lapsen Primus-tapaturmavakuutus. Primus-vakuutuksista vastaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

  Kalevan logo, jossa lukee "Kaleva vakautta yli elämän".

 • Alennusta liikuntavälineistä

  30 % alennus kaikista Treenikauppa.fi-verkkokaupan Gymstick-pienliikuntavälineistä (Ei koske kuntolaitteita). Lisätietoja.

  Treenikaupan logo, jossa lukee Treenikauppa.

 • Polttoainealennuksia

  Alennusta polttoaineesta St1-asemilta ja miehitetyiltä Shell-asemilta (ei Shell express -asemilta) Suomessa. Lisäksi alennusta muun muassa autopesusta sekä kausittain vaihtuvia alennuksia HelmiSimpukka-ravintoloissa. Lisätietoja eduista.

  Logo, jossa lukee st1.

 • Etuja pankkipalveluista

  Verovirkailijain Liiton jäsenille ovat saatavina Danske Bankin sijoittamisen edut, asuntolainaedut ja edut vastavalmistuneille. Lisätietoja eduista.

  Danske Bankin logo, jossa lukee laatikoiden sisällä Danske Bank.

 • Hotellietu Helsingissä

  Verovirkailijain Liiton jäsenet saavat 10 % alennuksen The Folks Hotel Konepajan päivän huonehinnasta. Etu on voimassa 31.12.2023 saakka.

  Hotellihuone, jossa on parisänky.

 • Tukea kotimaanmatkailuun

  Verovirkailijain Liitto tarjoaa työikäisille jäsenilleen vuosittain mahdollisuuden voittaa 200 euroa lomarahaa. Tuen voi käyttää matkailuun kotimaassa. Arvontaan voi osallistua, jos on ollut yli kaksi vuotta liiton jäsen, eikä ole saanut LomaOnni-tukea kolmeen vuoteen. Lisätietoja.

  Aurinkoinen kesäpäivä. Kaislikko.
  Kuva: Pixabay.
 • Jäsenkalenteri

  Mahdollisuus tilata vuosittain liiton taskukalenteri. Kalenterin tilanneet saavat sen postitse kotiinsa ennen vuodenvaihdetta. Lisätietoja.

  Jäsenkalenterin kansi ja kalenterisivuja.