Skip to Content

LomaOnni-arvonta

Suosittu LomaOnni on vastaus lomatoiveisiisi silloin, kun haluat itse päättää, missä ja milloin vietät kotimaan lomasi, yksin tai perheen kanssa. Verovirkailijain Liitto tarjoaa työikäisille jäsenilleen vuosittain mahdollisuuden voittaa 200 euroa lomarahaa. LomaOnni-tuet arvotaan joka vuosi maaliskuussa. Vuonna 2023 arvottiin 30 LomaOnni-tukea.

Aurinkoinen kesäpäivä. Kaislikko.
Kuva: Pixabay.

Miten arvontaan voi osallistua?

Osallistumisajoista tiedotetaan vuosittain näillä sivuilla ja VeroväkiNyt-uutiskirjeessä.

Kuka voi osallistua?

LomaOnni-tuki on tarkoitettu työikäisten jäsentemme virkistäytymiseen. Tuen myöntämisen edellytys on vähintään kahden vuoden jäsenyys Verovirkailijain Liitossa. Samalle henkilölle lomatukea voidaan myöntää korkeintaan kolmen vuoden välein. Voitto on saajalle verovapaa. Liitto maksaa arvonnasta arpajaisveron. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. VeroväkiNyt-uutiskirjeessä julkaistaan niiden voittajien nimet, jotka ovat antaneet tähän luvan.

Palkinnon lunastaminen

Voitto on käytettävissä kotimaassa yhteen yhtäjaksoiseen lomamatkaan vapaasti valittavana ajankohtana arvontavuoden aikana.

Lomatuki maksetaan matkan jälkeen tositteita vastaan. Tositteiksi kelpaavat kotimaan juna-, bussi- ja lentoliput sekä kuitit hotellimaksuista tai mökkivuokrasta. Pelkät polttoainetositteet eivät kelpaa tositteiksi. Myös matkaan liittyvät teatteri- tai muut pääsyliput, kylpylähoidot ja hotellipalveluihin liittyvät kuitit hyväksytään. Tukea ei kuitenkaan voi käyttää alkoholituotteisiin.