Skip to Content

Test forms page

Jäsentietojen muutoslomake

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa jäsentietojen muutokset, kuten jäsenmaksun suuruuteen vaikuttavan jäsenlajin muuttumisen (esim. vanhempainvapaa, palkaton vapaa, eläkkeelle siirtyminen). Huomaa kuitenkin, että työnantajan vaihtuminen edellyttää työnantajaperinnässä uutta valtakirjaa. Ilmoita sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero, joista sinut tavoittaa esimerkiksi palkattoman vapaan aikana. Mikäli sinulla ei ole käytössäsi sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa, kirjoita kenttiin teksti "ei ole".

  Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


  Eläkeläisjäsenyys

  (Vastaa seuraavaan kysymykseen vain mikäli olet jäämässä eläkkeelle.)


  Kyllä
  SähköpostitsePostitse  Eroilmoitus

  Tällä lomakkeella voit pyytää eroa liiton ja/tai kassan jäsenyydestä. Mikäli olet jäämässä eläkkeelle, voit jäädä liiton eläkeläisjäseneksi. Eläkeläisjäsenyydestä voit ilmoittaa jäsentietojen muutoslomakkeella. Eläkeläisjäsenen palvelumaksu on 84 euroa vuodessa. Eläkeläisjäsenellä vapaa-ajan tapaturma-, matkustaja- ja matkatavaravakuutus on voimassa sen vuoden loppuun asti, jona jäsen täyttää 68 vuotta. Eläkeläisjäsenen palvelumaksuun sisältyvät myös liiton edut ja alennukset. HUOM! Jos eroat liitosta ja jäsenmaksusi ovat työnantajaperinnässä, tulee sinun itse ilmoittaa työnantajalle perintävaltakirjasi perumisesta.

   Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.


   Palaute

   Voit jättää palautetta liitolle oheisen lomakkeen avulla. Mikäli haluat meidän vastaavan viestiisi, ilmoita yhteystietosi. Ethän lähetä tällä lomakkeella henkilötunnuksia tai muita arkaluontoisia tietoja. Käytä niiden lähettämiseen suojattua sähköpostia, jota voit lähettää yhteystiedot-sivulta.

    Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.    VeroVL:n kotisivujaVeroväki-verkkolehteäLiiton palveluja tai etujaMuuta asiaa


    Yhteystiedot (mikäli haluat, että palaamme asiaan)

    Jäseneksi liittyminen

    Liittymislomake Tällä lomakkeella voit liittyä Verovirkailijain Liiton ja Työttömyyskassa Aarian jäseneksi. Verovirkailijain Liiton toimisto tiedustelee jäsenyyden kannalta olennaisia lisätietoja puhelimitse.

     Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

     Yhteystiedot


     KylläEi     Jäsentiedot
     Työttömyyskassa Aarialta tulee kassan jäsenyydestä erillinen päätös.

     Työnantaja perii suoraan palkastaMaksanjäsenmaksun itse. Haluan maksuviitteet kotiin.
     Kun toimitat perintävaltakirjan työnantajallesi, jäsenmaksusi hoidetaan puolestasi palkanlaskennassa.

     Koulutustiedot     Palvelussuhdetiedot
     Lisätiedot