Skip to Content

Uudet verkkosivut on julkaistu

Henkilö istuu tiiliseinän vieressä penkillä ja kirjoittaa kannettavalla tietokoneella.

Verovirkailijain Liiton uudet verkkosivut on julkaistu torstaina 28.9.2023. Tervetuloa tälle uudelle sivustolle.

Sivuston julkisella puolella kerrotaan liitosta, liiton toiminnasta ja jäseneduista sekä vastataan jäsenyydestä kysyttyihin yleisimpiin kysymyksiin. Uusimmat uutiset julkaistaan uutishuoneessa, ja ne nousevat näkyviin myös etusivulle. Tapahtumien tiedot on keskitetty Tapahtumat-sivulle. Sivustolla on myös ruotsinkielinen osio.

Kirjautumisessa on otettu vahva tunnistautuminen käyttöön

Jäsensivuille ja eAsiointiin kirjautumisessa on otettu käyttöön vahva tunnistautuminen. Palveluihin kirjaudutaan joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kirjautumislinkit löytyvät sivuston yläreunan valikosta. Vanhan sivuston käyttäjätunnukset ja salasanat eivät enää uudella sivustolla toimi.

Jäsensivuilla on muun muassa tietoa palkkauksesta sekä jäsenetuihin liittyvät alennuskoodit. Jäsensivujen puolelta löytyy myös jäsentietojen muutoslomake. Omia tietojaan voi muuttaa myös eAsioinnissa, jossa voi lisäksi tarkistaa, että omat yhteystiedot tai työpaikan tiedot ovat oikein.

Jäsensivujen puolella on omat sivut luottamusmiehille (LUMI-sivut), edustajakokousedustajille ja hallitukselle. Edustajakokousedustajien sivujen nimi on muutettu muotoon Edustajille.

Jäsensivuilla on vielä joitakin yksittäisiä sivuja työn alla ja näille sivuille tullaan lisäämään puuttuvia materiaaleja lähiaikoina.

Onko sinulla palautetta sivuista?

Palautetta sivuista voi lähettää palautelomakkeella.